Casa Ravella

Casa Ravella

Celler de l'Era

Celler de l’Era

Domaines Aime Arnoux & Fils

Domaines Aime Arnoux & Fils Vinkultur siden 1717; I 1717 ga grev François de Castellanne, de Lauris, de Vassadel, de Gérard, Chevalier markis av Ampuis, de Lagneroux, Vacqueyras og dets territorier universell og direkte utleier, bort en vingård til Pierre Bovis, en stamfar til Arnoux-familien. Siden den gang har vi holdt vin- og vintradisjoner i familien vår, og i dag dekker vingården 40 hektar. Terroiret vårt; Den pittoreske landsbyen Vacqueyras ligger ved foten av majestetiske «Dentelles de Montmirail», og er et yndet sted hvor de ulike vinstokkene Syrah, Mourvedre, Cinsault, hvit Grenache og Clairette vokser. Vinene ble gitt rangeringen “Cru” av Cotes du Rhone-vinene takket være drivkraften til kvalitetsutvikling i vinstokkene siden XV århundre. I dag er de strenge produksjonsreglene videreført: En fattig løveholdig kalksteinsjord blandet med runde steiner. Vine typer kvalitet. middelhavsklima tilpasset optimal modenhet av druer. Begrenset utbytte (35 hl/ha) som gjør det mulig å lage konsentrerte aromater og sterke viner.

Vi er etablert i hjertet av disse eksepsjonelle landene siden 1717. I nesten 3 århundrer har vi laget og modnet viner i hulene våre som er gravd inn i de gamle bymurene. Vi fortsetter å jobbe i den store tradisjonen til våre forfedre. Vår vingård; Familieeiendommen på 40 hektar strekker seg over platået til Garrigues… Platået som ligger vest for appellasjonen, som følge av et geologisk brudd, strekker seg til Chateauneuf du Pape… Består i hovedsak av leire - rød kalksteinsjord med rullet småstein…Dens store særpreg ligger i de rullede småsteinene, som frigjør varmen som er lagret i løpet av dagen, og dermed lar druene modnes optimalt… Disse jordsmonnene er gunstige for lavt utbytte av druer med høy konsentrasjon av tanniner og aromaer… Vår filosofi; Kulturen av vinstokker har blitt foreviget i familien vår siden 1717. Denne tradisjonen og arven har blitt en lidenskap. Vår “Crus” er fortsatt vinifisert i dag med størst respekt for forfedres tradisjoner for å tillate oss å tilby deg en harmonisk tilbakevending til de autentiske smakene og smakene i landet vårt.

https://www.arnoux-vins.com/

Jean Durup Père & Fils

Jean Durup-familien, vinbønder i generasjoner, har dyrket vingårdene i Chablis i århundrer. Jean Durup satte sammen vingårdene til Château de Maligny, en eiendom som ble administrert i løpet av forrige århundre av Paul Gally, hans oldefar.

Den overveldende prosentandelen av ideelt eksponerte åssider, flintjord og bratte bakker, garanterer viner av eksepsjonell kvalitet.

L’Églantière er Jean Durups mest anerkjente merke i Frankrike.

De forskjellige Chablis-vinene som markedsføres under disse to kjente etikettene “Château de Maligny” og “l’Eglantière” er alle produsert av den edle druesorten Chardonnay, kilden til utmerkede viner kjent for sin rike bouquet, subtilitet og vakre grønnaktige farge.

https://www.durup-chablis.com/

Mas d'en Blei

Priorat

Matthias Müller

Matthias Müller

Soligo

Historien vår begynte i 1957, for over 60 år siden, da 31 vinprodusenter kom sammen som delte en kjærlighet til Prosecco, et talent for vinproduksjon og en kjærlighet til landet sitt. Med årene ble de et av de viktigste referansepunktene for vinproduksjon i Italia. På bare noen få år slo gründergruppen seg sammen med andre produsenter, som ble tiltrukket av muligheten til å bruke styrken i dette samarbeidet til å promotere sine lokalområder og produkter, skapt gjennom nitid omsorg for deres vinstokker.

I dag har vingården rundt 600 andelshavere som er dedikert til å ta vare på vinstokkene sine dag etter dag, slik at vårt team av ønologer kan jobbe med et råstoff av høy kvalitet og lage viner som virkelig gjenspeiler lokalområdet, med en brønn. -anerkjent og presis identitet. Dette er tilfellet for både våre Prosecco-baserte musserende viner og våre hvite og røde viner, som bidrar til å forbedre hele vårt produktspekter.

Gjennom årene har vi vunnet mange viktige priser, som bekrefter kvaliteten og de edle egenskapene til våre viner.

https://www.collisoligo.com/en/

Sordo

En lang historie ledet av en lidenskap for Barolo gjennom 4 generasjoner Vi arbeider våre vingårder med dette prinsippet i tankene etter forskriftene til moderne landbruk. Gress av forskjellige typer vokser sammen med andre plantearter mellom våre vinranker. I tillegg til å konsolidere jorda og forhindre erosjon, gir de humus når de graves ned, og eliminerer dermed helt behovet for kjemisk gjødsel og ugressmidler. Våre vinstokker er for det meste behandlet med svovel- eller kobberforbindelser, for eksempel Bordeaux-blanding. Disse brukes imidlertid kun når det er strengt nødvendig. Vi følger strengt anbefalingene og doseringene gitt av kvalifiserte agronomer. Vi har løst det vanskelige problemet med avløpsvann ved å installere et toppmoderne planterensingssystem som returnerer forurensningsfritt vann til jorda. Ved å følge disse prinsippene som kontinuerlig utvikler seg med vitenskapelig fremgang, er vi forpliktet til å forsvare og beskytte vår Moder Jord.

Den første generasjonen | Giuseppe Vinprodusenten Sordo ble etablert i de første årene av det tjuende århundre. Det var i 1912 da Giuseppe Sordo begynte å dyrke vingårder og lage vin i den lille landsbyen Garbelletto i bydelen Castiglione Falletto.

Andre generasjon | Giovanni Vendepunktet kom med ankomsten av Giovanni Sordo, Giuseppes sønn, som viste både intuisjon og evne til å skaffe vingårder. Fra 1950-tallet valgte han ideelle vingårder, kalt “sorì” på piemontesisk dialekt, egnet for å lage viner av høy kvalitet og prestisje. Sammen med sin kone Maria, historisk minne om eiendommen, utvidet Giovanni kjelleren og bygde det nåværende gjæringsrommet i løpet av 1960-årene. Han bygde også en plass eksklusivt for heving av den prestisjetunge Barolo, der han plasserte store 120 hl eikefat.

Tredje generasjon | Giorgio I 2001, etter Giovannis alt for tidlige død, tok sønnen Giorgio opp tømmene i boet. Takket være både farens undervisning og hans innføring av den samme lidenskapen, fortsatte Giorgio familietradisjonen. En entusiast av de ekstra geografiske referansene til Barolo, nådde han en stor milepæl i 2013 og produserte åtte Barolo MGA-er for første gang. Han dedikerte denne milepælen til sin utmerkede lærer, ønologen Armando Cordero, en stor talsmann for Barolo lagret på store fat. Giorgio forstørret den opprinnelige kjelleren og la til en underjordisk kjeller ved å grave under åssiden på mer enn 12 meters dyp. Her er temperaturen og luftfuktigheten konstant og på ideelle nivåer for heving av Barolo på fat. I denne delen av kjelleren er det også to “infernot” - et piemontesisk ord som refererer til en liten, underjordisk kjeller - der familien elder magnums og doble magnums av historiske Barolo-årganger.

Fjerde generasjon | Paola Kvinnene i Sordo-familien har også hatt viktige roller helt siden godset ble grunnlagt. Ved Giuseppes side var Signora Lina, pioneren, etterfulgt av Signora Maria, som av kjærligheten til ektemannen Giovanni støttet og dokumenterte hver viktig avgjørelse. I dag er fjerde generasjon representert av Paola Sordo, Giorgios eneste datter.

https://www.sordowines.com/

Stocco

“Stocco” kommer fra et gammelt ord for “sverd” på italiensk. Familievåpenet har lenge vært et symbol på vår identitet og verdier: styrke, fasthet og respekt for landet. Arbeidet vårt er styrt av disse verdiene og er viet til å fange duftene av terroiret vårt, “Grave”, for å lage viner som gir deg gleden av å avdekke nyansene, den unike karakteren ogden perfekte elegansen tilStocco Friulan-viner.

https://www.vinistocco.it/en/

Valtravieso

Valtravieso,