Aresca

Vinhuset er en drøm realisert av Piero og Luigi Aresca tilbake i 1952: to vinbønder som har forvandlet en lidenskap, født blant rekkene av Mombercelli, til en familiebedrift som aldri har forlatt disse stedene igjen. Vi har aldri mistet vår opprinnelse av syne. Nå drives vingården av andre og tredje generasjon. Vi har aldri vært fornøyd, og vi fortsetter å søke kvaliteten slik besteforeldrene våre lærte oss. Historien vår er full av anekdoter som minner om lidenskapen vi fulgte denne drømmen med, og vi elsker å tenke på at vinene våre kan fortsette å formidle den ekstraordinære veien vi har gjort gjennom disse årene.

https://www.arescavini.it/

Casa de Vila Nova

I Lencastre-familien siden 1100-tallet utvidet og vokste Casa de Vila Nova frem til 1900-tallet fra det legendariske tårnet i blokker som suksessivt ble bygget og restaurert. På 1970- og 1980-tallet startet Luís Lencastre som produsent av grønn vin. I 1986 startet den totale ombyggingen av vinmarkene, utstyr ble anskaffet og landbruks- og husdyrressurser ble utviklet. I 1993, for å forbedre vinkomponenten og noen eiendomsvirksomheter, ble Sociedade Agrícola da Casa de Vila Nova opprettet. I 2003 ble druer fra Casa de Vila Nova brukt i produksjon og markedsføring av et merke av Vinho Verde, og opprettholder restsalget av druer i bulk. Flere viner ble lansert og plassert i distribusjon og senere på Horeca-kanalen. Casa de Vila Nova – gård og selskap – forblir i familien til i dag, med de nåværende partnerne brødrene Bernardo, Luísa, Sofia og Filipe.

https://casadevilanova.com

Chateau Haut-Sarpe Saint Emilion

Jean-François Janoueix-familien eier Château Haut-Sarpe, Saint-Émilion Grand Cru Classé. Denne vingården er bygget langs bakken og på kanten av kalksteinsplatået, og er en av de eldste og mest kjente i Saint-Émilion. Nettstedet har vært oppført på kartet over Belleyme siden 1700-tallet

Tildelt en gullmedalje på verdensutstillingen i Paris i 1867, er den fortsatt verdig innsatsen og suksessen til Baron Henri du Foussat, dens eier på den tiden. Det var på dette tidspunktet han, drevet av suksessen, begynte å gjenoppbygge slottet og gjenoppbygge parken.

https://www.haut-sarpe.com

Chateau La Croix-Toulifaut Pomerol

I dag, som i gammel tid, unnlater ikke pilegrimene i Santiago å samles før det vakre steinkorset som er reist nær vingården La Croix Toulifaut. Dette navnet som stammer fra det romanske språket “tot li falt” betyr at alt feiler der: det vil si at alle bukker under for det. Hva kunne disse fromme menneskene bukke under for i middelalderen, bortsett fra gleden av å smake, som i dag, en uforlignelig vin fra Pomerol?

https://www.josephjanoueix.com/en/chateau-la-croix-toulifaut-p21.html

Chateau la Gasparde

Det sies at La Gasparde er kallenavnet som tidligere ble gitt til en ung og pen enke, eieren av denne eiendommen som baron Gaspard de T… hennes nabo besøkte hele livet. Opprinnelsen til Château la Gasparde dateres tilbake til 1776, da eiendommen var eid av Château la Pierrière.

Et museum er opprettet i det nye smaksrommet, innredet med fresker fra slaget ved Castillon, som i 1453 satte en stopper for hundreårskrigen, og signerte innlemmelsen av Aquitaine i kongeriket Frankrike, samt en samling av verktøy for handel med vinstokker og vin. Dette slottet har blitt en del av vingårdene til Joseph Janoueix-familien, som har gitt et stort bidrag til omdømmet til vinene til Libournais i nesten et århundre. En stor Correze-familie som aldri fornektet sin ydmyke opprinnelse og som skrev – og fortsetter å skrive – de vakreste sidene i sagaen om Correze-vinbønderne i Aquitaine.

For Janoueix er erobringsvåpenet arbeid og mer arbeid. I lyngmark er jorda hard, men hjertet er sterkt.

De Andrés Sisters

De Andrés Sisters lager unike viner fra Spania, uvanlige utdypinger, vi ønsker å overføre verdier og vi ønsker å respektere jordsmonnet. Vi undersøker, søker, reiser, prøver, sammenligner, vet og snakker. Vi snakker. Vi snakker mye med produsenter, forbrukere, kjøpere og selgere; med folk med erfaring, fra handelen og også med nykommere. Og alt dette for å skape viner: viner som begeistrer.

https://www.deandressisters.com/

Jean Durup Père & Fils

Jean Durup-familien, vinbønder i generasjoner, har dyrket vingårdene i Chablis i siden 1560. Jean Durup satte sammen vingårdene til Château de Maligny, en eiendom som ble administrert i løpet av forrige århundre av Paul Gally,hans oldefar.

Den overveldende prosentandelen av ideelt eksponerte åssider, flintjord og bratte bakker, garanterer viner av eksepsjonell kvalitet.

L’Églantière er Jean Durups mest anerkjente merke i Frankrike.

De forskjellige Chablis-vinene som markedsføres under disse to kjente etikettene “Château de Maligny” og “l’Eglantière” er alle produsert av den edle druesorten Chardonnay, kilden til utmerkede viner kjent for sin rike bouquet, subtilitet og vakre grønnaktige farge.

https://www.durup-chablis.com/

Laura Weber

11 generasjon styrer Laura og hennes foreldre vingårdene på de velkjente stedene Monzinger FRÜHLINGSPLÄTZCHEN og HALENBERG. På grunn av den store variasjonen av jordsmonn (f.eks. grønn skifer, rød sandstein, kvartsitt, blå skifer) og variasjonen av druesorter, imponerer Weber-vinene med sin egenart og umiskjennelige natur. Mikroklimaet, jordsmonnet og sollyset på hver tomt er undersøkes i detalj og deretter velges den passende druesorten.

Som vinopprører har Laura sin egen linje “Edition L” der hun elsker å eksperimentere og prøve ut nye ting. “Bee Garden” har blitt et annet viktig merke, det er her RØDE RIESLIING vokser, som dyrkes og stelles helt for hånd i bratte skråninger.

https://www.weingut-udo-weber.de

Podere Giardino Brunello di Montalcino

“Podere Giardino” ligger på sørsiden av Montalcino kommune, mindre enn 1 km fra provinsveien som forbinder S.Angelo Scalo med Montalcino, byen Brunello. “Podere” er det lokale ordet for små gårder, inkludert jordene deres. “Podere” er i dag en spesialisert vingård.

Huset, bygget i lokal stein, har blitt forstørret flere ganger fra tidlig på 1800-tallet og frem til i dag. Totalrenovert i 2006, huser det nå tre gårdsleiligheter, hver med tilstrekkelig uteplass, pluss grill og svømmebasseng kun for gjester.

Omgitt av det typiske toskanske landskapet, ligger det i en dominerende posisjon i dalene til elvene Orcia og Ombrone, hvorfra du kan nyte en fantastisk utsikt over de omkringliggende dalene og åsene. Solnedgangene over Maremma, Colline Metallifere og den tyrrenske kysten er uten sidestykke.

“Podere Giardino”-landene ligger i en høyde på ca. 300-350 m over havet, for det meste eksponert sør-vest, bestående av 4,5 hektar med vingårder, 8000 kvadratmeter med olivenlunder og ca. 4 hektar med skog.

Vingårder Vinmarkene består av omtrent 4 hektar Sangiovese, 0,25 hektar Pugnitello, 0,25 hektar Foglia Tonda og 0,15 hektar med Trebbiano og Colombana, plantet til forskjellige tider siden 2003. Vingårdene ligger i dag nesten utelukkende i «Lamoni»-området langs Traversa dei Monti provinsveien. Den lille, eldste vingården ligger like ved den nye kjelleren.

Fra våre vingårder lager vi Brunello di Montalcino D.O.C.G., også i “Riserva”-versjonen i de beste årene, Rosso di Montalcino D.O.C., I.G.T. Toscana rosso “Lamoni” fra druene Pugnitello og Foglia Tonda, hvitvinen S. Antimo

https://www.poderegiardino.it/en

Soligo

Historien vår begynte i 1957, for over 60 år siden, da 31 vinprodusenter kom sammen som delte en kjærlighet til Prosecco, et talent for vinproduksjon og en kjærlighet til landet sitt. Med årene ble de et av de viktigste referansepunktene for vinproduksjon i Italia. På bare noen få år slo gründergruppen seg sammen med andre produsenter, som ble tiltrukket av muligheten til å bruke styrken i dette samarbeidet til å promotere sine lokalområder og produkter, skapt gjennom nitid omsorg for deres vinstokker.

I dag har vingården rundt 600 andelshavere som er dedikert til å ta vare på vinstokkene sine dag etter dag, slik at vårt team av ønologer kan jobbe med et råstoff av høy kvalitet og lage viner som virkelig gjenspeiler lokalområdet, med en brønn. -anerkjent og presis identitet. Dette er tilfellet for både våre Prosecco-baserte musserende viner og våre hvite og røde viner, som bidrar til å forbedre hele vårt produktspekter.

Gjennom årene har vi vunnet mange viktige priser, som bekrefter kvaliteten og de edle egenskapene til våre viner.

https://www.collisoligo.com/en

Sordo

En lang historie ledet av en lidenskap for Barolo gjennom 4 generasjoner Vi arbeider våre vingårder med dette prinsippet i tankene etter forskriftene til moderne landbruk. Gress av forskjellige typer vokser sammen med andre plantearter mellom våre vinranker. I tillegg til å konsolidere jorda og forhindre erosjon, gir de humus når de graves ned, og eliminerer dermed helt behovet for kjemisk gjødsel og ugressmidler. Våre vinstokker er for det meste behandlet med svovel- eller kobberforbindelser, for eksempel Bordeaux-blanding. Disse brukes imidlertid kun når det er strengt nødvendig. Vi følger strengt anbefalingene og doseringene gitt av kvalifiserte agronomer. Vi har løst det vanskelige problemet med avløpsvann ved å installere et toppmoderne planterensingssystem som returnerer forurensningsfritt vann til jorda. Ved å følge disse prinsippene som kontinuerlig utvikler seg med vitenskapelig fremgang, er vi forpliktet til å forsvare og beskytte vår Moder Jord

Den første generasjonen | Giuseppe Vinprodusenten Sordo ble etablert i de første årene av det tjuende århundre. Det var i 1912 da Giuseppe Sordo begynte å dyrke vingårder og lage vin i den lille landsbyen Garbelletto i bydelen Castiglione Falletto.

Andre generasjon | Giovanni Vendepunktet kom med ankomsten av Giovanni Sordo, Giuseppes sønn, som viste både intuisjon og evne til å skaffe vingårder. Fra 1950-tallet valgte han ideelle vingårder, kalt “sorì” på piemontesisk dialekt, egnet for å lage viner av høy kvalitet og prestisje. Sammen med sin kone Maria, historisk minne om eiendommen, utvidet Giovanni kjelleren og bygde det nåværende gjæringsrommet i løpet av 1960-årene. Han bygde også en plass eksklusivt for heving av den prestisjetunge Barolo, der han plasserte store 120 hl eikefat.

Tredje generasjon | Giorgio I 2001, etter Giovannis alt for tidlige død, tok sønnen Giorgio opp tømmene i boet. Takket være både farens undervisning og hans innføring av den samme lidenskapen, fortsatte Giorgio familietradisjonen. En entusiast av de ekstra geografiske referansene til Barolo, nådde han en stor milepæl i 2013 og produserte åtte Barolo MGA-er for første gang. Han dedikerte denne milepælen til sin utmerkede lærer, ønologen Armando Cordero, en stor talsmann for Barolo lagret på store fat. Giorgio forstørret den opprinnelige kjelleren og la til en underjordisk kjeller ved å grave under åssiden på mer enn 12 meters dyp. Her er temperaturen og luftfuktigheten konstant og på ideelle nivåer for heving av Barolo på fat. I denne delen av kjelleren er det også to “infernot” - et piemontesisk ord som refererer til en liten, underjordisk kjeller - der familien elder magnums og doble magnums av historiske Barolo-årganger.

Fjerde generasjon | Paola Kvinnene i Sordo-familien har også hatt viktige roller helt siden godset ble grunnlagt. Ved Giuseppes side var Signora Lina, pioneren, etterfulgt av Signora Maria, som av kjærligheten til ektemannen Giovanni støttet og dokumenterte hver viktig avgjørelse. I dag er fjerde generasjon representert av Paola Sordo, Giorgios eneste datter.

https://www.sordowines.com/

ST. ANDREA WINERY

De hundrevis av minner, utfordringer og opplevelser som skjedde med oss ​​i disse flyktige to tiårene er forbløffende. Som vinprodusenter anser vi det som et mirakel i seg selv at vi klarte å overleve i den utfordrende verden av innenlandsk drue- og vinproduksjon. Men vi fikk mye mer enn det. I løpet av de første ti årene kunne vi oppleve alle hjemlige anerkjennelser. Og etter tjue år hadde vi en verdenskjent internasjonal opplevelse.

Å oppleve disse milepælene under aktivitetene til en og deretter to generasjoner er en ekstremt rørende og viktig bekreftelse for oss. Disse oppmuntringene hjelper oss mye til å tro at vi er på vår plass. Vi vet at det ikke bare er vår oppgave, men også vår plikt å strebe etter å foredle Egers vin med all vår styrke og å vise dens unike for verden i henhold til vårt talent.

https://standrea.com/en

Tokajicum

Vår vingård ligger i Tarcal, vi driver 20 hektar på plantasjene våre på grensen til Tarcal og Mád. Vår vingård ble grunnlagt av sin tidligere eier i 2002, da vinhuset i middelhavsstil og kjelleren utstyrt med moderne teknologi ble bygget. Vår nåværende eier har drevet vingården vår siden 2007. Hvert år selger vi 130 000 flasker vin som reflekterer Tokajs verdier, som når kresne vinforbrukere først og fremst gjennom innenlandske detaljhandelsnettverk.

https://tokajicum.hu

Villa Calcinaia

Vignaioli a Greve in Chianti dal 1524. Dermed, etter datidens skikk, starter kontrakten utarbeidet den 23. mai 1524 av Sebastiano del Caccia og Niccola di Andrea Capponi, der førstnevnte solgte til Capponi “fire poderi (selvstendige landbruksenheter) og en gentleman’s hus, på stedet kalt Calcinaia.I 1524 så Calcinaia veldig annerledes ut enn det det gjør i dag: et kart, skissert samme år av kontrakten, viser to bygninger med utsikt over veien til Greve, kjøreturen foran Villaen i dag.

https://www.conticapponi.it

Weingut Höllerer

I over 200 år har Höllerer Winery jobbet for å tilby akkurat dette til våre kunder: Å gjøre naturen herlig håndgripelig og levende gjennom sine viner.

Vin vokser med naturen. Jordsmonnet, klimaet, spesielt de vekslende faktorene i en vegetasjonsperiode som solskinn og nedbør former hver årgang på en annen måte. Det krever mye erfaring, kunnskap, intuisjon og skånsom moderne teknologi for å bringe denne naturlige forekomsten i et glass.

https://weingut-hoellerer.at