Aresca

The Winery er en drøm realisert av Piero og Luigi Aresca tilbake i 1952: to vinbønder som har forvandlet en lidenskap, født blant rekkene av Mombercelli, til en familiebedrift som aldri har forlatt disse stedene igjen. Vi har aldri mistet vår opprinnelse av syne. Nå drives vingården av andre og tredje generasjon. Vi har aldri vært fornøyd, og vi fortsetter å søke kvaliteten slik besteforeldrene våre lærte oss. Historien vår er full av anekdoter som minner om lidenskapen vi fulgte denne drømmen med, og vi elsker å tenke på at vinene våre kan fortsette å formidle den ekstraordinære veien vi har gjort gjennom disse årene.

https://www.arescavini.it/

Casa de Vila Nova

I Lencastre-familien siden 1100-tallet utvidet og vokste Casa de Vila Nova frem til 1900-tallet fra det legendariske tårnet i blokker som suksessivt ble bygget og restaurert. På 1970- og 1980-tallet startet Luís Lencastre som produsent av grønn vin. I 1986 startet den totale ombyggingen av vinmarkene, utstyr ble anskaffet og landbruks- og husdyrressurser ble utviklet. I 1993, for å forbedre vinkomponenten og noen eiendomsvirksomheter, ble Sociedade Agrícola da Casa de Vila Nova opprettet. I 2003 ble druer fra Casa de Vila Nova brukt i produksjon og markedsføring av et merke av Vinho Verde, og opprettholder restsalget av druer i bulk. Flere viner ble lansert og plassert i distribusjon og senere på Horeca-kanalen. Casa de Vila Nova – gård og selskap – forblir i familien til i dag, med de nåværende partnerne brødrene Bernardo, Luísa, Sofia og Filipe.

https://casadevilanova.com/

Chateau Haut-Sarpe Saint Emilion

Jean-François Janoueix-familien eier Château Haut-Sarpe, Saint-Émilion Grand Cru Classé. Denne vingården er bygget langs bakken og på kanten av kalksteinsplatået, og er en av de eldste og mest kjente i Saint-Émilion. Nettstedet har vært oppført på kartet over Belleyme siden 1700-tallet

Tildelt en gullmedalje på verdensutstillingen i Paris i 1867, er den fortsatt verdig innsatsen og suksessen til Baron Henri du Foussat, dens eier på den tiden. Det var på dette tidspunktet han, drevet av suksessen, begynte å gjenoppbygge slottet og gjenoppbygge parken.

https://www.haut-sarpe.com/

Chateau La Croix-Toulifaut Pomerol

I dag, som i gammel tid, unnlater ikke pilegrimene i Santiago å samles før det vakre steinkorset som er reist nær vingården La Croix Toulifaut. Dette navnet som stammer fra det romanske språket “tot li falt” betyr at alt feiler der: det vil si at alle bukker under for det. Hva kunne disse fromme menneskene bukke under for i middelalderen, bortsett fra gleden av å smake, som i dag, en uforlignelig vin fra Pomerol?

Chateau la Gasparde

Det sies at La Gasparde er kallenavnet som tidligere ble gitt til en ung og pen enke, eieren av denne eiendommen som baron Gaspard de T… hennes nabo besøkte hele livet. Opprinnelsen til Château la Gasparde dateres tilbake til 1776, da eiendommen var eid av Château la Pierrière.

Et museum er opprettet i det nye smaksrommet, innredet med fresker fra slaget ved Castillon, som i 1453 satte en stopper for hundreårskrigen, og signerte innlemmelsen av Aquitaine i kongeriket Frankrike, samt en samling av verktøy for handel med vinstokker og vin. Dette slottet har blitt en del av vingårdene til Joseph Janoueix-familien, som har gitt et stort bidrag til omdømmet til vinene til Libournais i nesten et århundre. En stor Correze-familie som aldri fornektet sin ydmyke opprinnelse og som skrev – og fortsetter å skrive – de vakreste sidene i sagaen om Correze-vinbønderne i Aquitaine.

For Janoueix er erobringsvåpenet arbeid og mer arbeid. I lyngmark er jorda hard, men hjertet er sterkt.

De Andrés Sisters

Vi lager unike viner fra Spania, uvanlige utdypinger, vi ønsker å overføre verdier og vi ønsker å respektere jordsmonnet. Vi undersøker, søker, reiser, prøver, sammenligner, vet og snakker. Vi snakker. Vi snakker mye med produsenter, forbrukere, kjøpere og selgere; med folk med erfaring, fra handelen og også med nykommere. Og alt dette for å skape viner: viner som begeistrer.

https://www.deandressisters.com/

Jean Durup

Jean Durup-familien, vinbønder i generasjoner, har dyrket vingårdene i Chablis i århundrer. Jean Durup satte sammen vingårdene til Château de Maligny, en eiendom som ble administrert i løpet av forrige århundre av Paul Gally, hans oldefar.

Den overveldende prosentandelen av ideelt eksponerte åssider, flintjord og bratte bakker, garanterer viner av eksepsjonell kvalitet.

L’Églantière er Jean Durups mest anerkjente merke i Frankrike.

De forskjellige Chablis-vinene som markedsføres under disse to kjente etikettene “Château de Maligny” og “l’Eglantière” er alle produsert av den edle druesorten Chardonnay, kilden til utmerkede viner kjent for sin rike bouquet, subtilitet og vakre grønnaktige farge.

https://www.durup-chablis.com/

Laura Weber

11 generasjon styrer Laura og hennes foreldre vingårdene på de velkjente stedene Monzinger FRÜHLINGSPLÄTZCHEN og HALENBERG. På grunn av den store variasjonen av jordsmonn (f.eks. grønn skifer, rød sandstein, kvartsitt, blå skifer) og variasjonen av druesorter, imponerer Weber-vinene med sin egenart og umiskjennelige natur. Mikroklimaet, jordsmonnet og sollyset på hver tomt er undersøkes i detalj og deretter velges den passende druesorten.

Som vinopprører har Laura sin egen linje “Edition L” der hun elsker å eksperimentere og prøve ut nye ting. “Bee Garden” har blitt et annet viktig merke, det er her RØDE RIESLIING vokser, som dyrkes og stelles helt for hånd i bratte skråninger.

https://www.weingut-udo-weber.de/

Laurent-Gabriel

Laurent-Gabriel her kommer mere info

http://www.laurent-gabriel.com/

Podere Giardino Brunello di Montalcino

Podere Giardino Brunello di Montalcino

Villa Calcinaia

Vignaioli a Greve in Chianti dal 1524. Dermed, etter datidens skikk, starter kontrakten utarbeidet den 23. mai 1524 av Sebastiano del Caccia og Niccola di Andrea Capponi, der førstnevnte solgte til Capponi “fire poderi (selvstendige landbruksenheter) og en gentleman’s hus, på stedet kalt Calcinaia.I 1524 så Calcinaia veldig annerledes ut enn det det gjør i dag: et kart, skissert samme år av kontrakten, viser to bygninger med utsikt over veien til Greve, kjøreturen foran Villaen i dag.

https://www.conticapponi.it

Weingut Höllerer

I over 200 år har Höllerer Winery jobbet for å tilby akkurat dette til våre kunder: Å gjøre naturen herlig håndgripelig og levende gjennom sine viner.

Vin vokser med naturen. Jordsmonnet, klimaet, spesielt de vekslende faktorene i en vegetasjonsperiode som solskinn og nedbør former hver årgang på en annen måte. Det krever mye erfaring, kunnskap, intuisjon og skånsom moderne teknologi for å bringe denne naturlige forekomsten i et glass.

https://weingut-hoellerer.at/