-
North of Wine
Vi spesialbestiller og produserer flere viner fra ulike land og regioner. Dette har blant annet resultert i Trondheimsserien, et utvalg av anvendelige og smakfulle viner som består av Trondheimsperla (Prosecco DOC), Trondheimsstjerna (Hvitvin – Chardonnay), Trondheimsrosa (Rosévin – Merlot), og Trondheimsnatt (Rødvin – Tempranillo og Grenache).
Vi tilbyr også private labeling og løsninger til bedrifter og spesielle arrangementer.
Viner fra North of Wine
-
Aresca arescavini.it/
Vinhuset var en drøm realisert av Piero og Luigi Aresca tilbake i 1952: to vinbønder som har forvandlet en lidenskap, født blant rekkene av Mombercelli, til en familiebedrift som aldri har forlatt disse stedene igjen. De har aldri mistet sin opprinnelse av syne. Nå drives vingården av andre og tredje generasjon og ele familien er engasjert.
Viner fra Aresca
-
Casa de Vila Nova casadevilanova.com
I Lencastre-familien siden 1100-tallet utvidet og vokste Casa de Vila Nova frem til 1900-tallet fra det legendariske tårnet i blokker som suksessivt ble bygget og restaurert. På 1970- og 1980-tallet startet Luís Lencastre som produsent av grønn vin. I 1986 startet den totale ombyggingen av vinmarkene, utstyr ble anskaffet og landbruks- og husdyrressurser ble utviklet. I 1993, for å forbedre vinkomponenten og noen eiendomsvirksomheter, ble Sociedade Agrícola da Casa de Vila Nova opprettet. I 2003 ble druer fra Casa de Vila Nova brukt i produksjon og markedsføring av et merke av Vinho Verde, og opprettholder restsalget av druer i bulk. Flere viner ble lansert og plassert i distribusjon og senere på Horeca-kanalen. Casa de Vila Nova – gård og selskap – forblir i familien til i dag, med de nåværende partnerne brødrene Bernardo, Luísa, Sofia og Filipe.
Viner fra Casa de Vila Nova
-
Celler de l'Era cellerdelera.com/en/
Celler de l’Era er et familieprosjekt som startet i 2002 på Mas de les Moreres, en 72 hektar stor gård som ligger på høyre bredd av Arbolí-elven, nær Cornudella de Montsant. Tolv hektar bølgende land hvor det i dag dyrkes 41 000 vinstokker av lokale varianter som Grenacha Tinta og Mazuelo, samt andre importerte som Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot De hundre år gamle terrasseveggene som er spredt rundt gården, vitner om innsatsen for å utnytte det beste av den harde og generøse jorden i Priorato.
Viner fra Celler de l'Era
-
Champagne Vollereaux champagne-vollereaux.fr
Båndene som binder Vollereaux-familien til jorden og vinrankene er hundre år gamle. Historien om mennene og kvinnene som skapte Vollereaux-champagnen starter ved begynnelsen av 1800-tallet — i 1805. I Pierre et Moussy i hjertet av Champagne-regionen plantet og stelte familiens første generasjon sine vinranker og begynte å skrive historien om champagnen vår.
Det første vendepunktet i familiesagaen kom på slutten av den store krigen. Det var en tid da mange vinprodusenter holdt på med å slette sporene etter krigen. Det uopphørlige arbeidet som ble utført av den nye generasjonen, ledet av Victor Vollereaux, en direkte etterkommer av denne familien av druedyrkere som har bosatt seg i Marnedalen i over et århundre, ville gjenopprette vingården til sitt fulle potensial. I det klimaet av gjenfødelse og fornyet håp, bestemte Victor seg for å promotere champagnen sin selv. Den første vinen ble trukket ut i 1923. De første flaskene ble smakt blant venner og familie. Tradisjonen ble gjentatt år etter år.
Viner fra Champagne Vollereaux
-
Chateau Haut-Sarpe Saint Emilion haut-sarpe.com
Jean-François Janoueix-familien eier Château Haut-Sarpe, Saint-Émilion Grand Cru Classé. Denne vingården er bygget langs bakken og på kanten av kalksteinsplatået, og er en av de eldste og mest kjente i Saint-Émilion. Nettstedet har vært oppført på kartet over Belleyme siden 1700-tallet
Tildelt en gullmedalje på verdensutstillingen i Paris i 1867, er den fortsatt verdig innsatsen og suksessen til Baron Henri du Foussat, dens eier på den tiden. Det var på dette tidspunktet han, drevet av suksessen, begynte å gjenoppbygge slottet og gjenoppbygge parken.
Viner fra Chateau Haut-Sarpe Saint Emilion
-
Chateau Haute Terrasse Castillon
Denne vingården dekker 8 hektar med vinstokker på en kalksteins- og leirebakke, i kontinuiteten til Saint-Emilion-området. Huset produserer ofte elegant rubinvin med frisk rød frukt; tanninene er tynne og glatte, så du kan nyte denne vinen etter 5-8 års lagring.
Viner fra Chateau Haute Terrasse Castillon
-
Chateau La Croix-Toulifaut Pomerol josephjanoueix.com/en/chateau-la-croix-toulifaut-p21.html
I dag, som i gammel tid, unnlater ikke pilegrimene i Santiago å samles før det vakre steinkorset som er reist nær vingården La Croix Toulifaut. Dette navnet som stammer fra det romanske språket “tot li falt” betyr at alt feiler der: det vil si at alle bukker under for det. Hva kunne disse fromme menneskene bukke under for i middelalderen, bortsett fra gleden av å smake, som i dag, en uforlignelig vin fra Pomerol?
Viner fra Chateau La Croix-Toulifaut Pomerol
-
Chateau la Gasparde
Opprinnelsen til Château la Gasparde dateres tilbake til 1776, da eiendommen var eid av Château la Pierrière.
Et museum er opprettet i det nye smaksrommet, innredet med fresker fra slaget ved Castillon, som i 1453 satte en stopper for hundreårskrigen, og signerte innlemmelsen av Aquitaine i kongeriket Frankrike, samt en samling av verktøy for handel med vinstokker og vin. Dette slottet har blitt en del av vingårdene til Joseph Janoueix-familien, som har gitt et stort bidrag til omdømmet til vinene til Libournais i nesten et århundre.
Viner fra Chateau la Gasparde
-
Château Castelot
Château Castelot ble tildelt Trophée des Honneurs av byen Saint-Émilion. Navnet ble gitt til av Henry IV i 1578. Vingården drar nytte av et vakkert mikroklima og er beskyttet mot nordlige. Situasjonen optimaliserer utviklingen av modenheten til druene, og lar Saint-Emilion nå eksepsjonelle nivåer. Druesortene er 70 % Merlot for rundhet, 30 % Cabernet Franc for eleganse.
Viner fra Château Castelot
-
Château Fonsalade fonsalade.com/
På Château Fonsalade kombineres forfedres tradisjoner med de beste moderne kulturelle og ønologisk praksis.
Takket være et kvalitetsterroir med en vakker mosaikk, et kjølig høydeklima og know-how, alt overvåket av konsulent ønolog Claude Gros, er Château Fonsalade anerkjent som en av de beste vinprodusentene i Languedoc.
Sortimentet vårt er homogent rundt hovedsakelig røde, rosé- og hvitviner som ofte er anerkjent i ulike nasjonale og internasjonale vinkonkurranser.
På sine 32 hektar med vinstokker produserer Château Fonsalade mellom 120 000 og 150 000 flasker. Hver vin har sin egen signatur og identitet, avhengig av arten av tomten, alderen på vinstokkene og utbyttet fordi målet vårt er å forføre alle ganer, fra profesjonelle til vinelskere som elsker de gode vinene i Languedoc.
Viner fra Château Fonsalade
-
Château Haut-Badette Saint Emilion
Vingården til Château Haut-Badette går tilbake til 1763 i det berømte kartet over Pierre de Belleyme, geografingeniøren til kong Louis XV lagde.
I det attende århundre,eide grevene av Carles, deretter grevene av Allard. I 1869 var Charles-Adolphe d’Allard, gift med Berthe de Carles, ordfører i Saint-Emilion. Den 21. januar 1890 brakte datteren hans Marie Château Haut-Badette som medgift til mannen sin, baron Henri du Foussat de Bogeron. Sønnen deres Gabriel arvet den 3. januar 1930 og avstod den 7. januar 1970 til Jean-François JANOUEIX, dets nåværende eier, som satte eiendommen i perfekt stand.
Viner fra Château Haut-Badette Saint Emilion
-
De Andrés Sisters deandressisters.com/
De Andrés Sisters lager unike viner fra Spania, uvanlige utdypinger, vi ønsker å overføre verdier og vi ønsker å respektere jordsmonnet. Vi undersøker, søker, reiser, prøver, sammenligner, vet og snakker. Vi snakker. Vi snakker mye med produsenter, forbrukere, kjøpere og selgere; med folk med erfaring, fra handelen og også med nykommere. Og alt dette for å skape viner: viner som begeistrer.
Viner fra De Andrés Sisters
-
Diamond Hill
Diamond Valley ble etablert i 1976 av Lance-familien i Melbournes vakre vinregion Yarra Valley. Målet og filosofien er enkel – å dyrke de fineste druene som mulig, saftig, modne og med utmerket sorter og karakter gjør disse druene til elegante og særegne viner av høyeste kvalitet. Vinen kjøpes inn på bulk og tappes på en miljøvennlig måte i Danmark.
Viner fra Diamond Hill
-
Domaine Gerard Millet - Sancerre baronfrancois.com/producers/domaine-gerard-millet/
Appellasjonen Sancerre er en del av de «sentrale vinmarkene» i Loire-dalen, med nesten hele appellasjonen som ligger på venstre bredd av Loire-elven, rett overfor Pouilly Fumé. Denne regionen har et kontinentalt klima, da den ligger omtrent 400 kilometer fra Atlanterhavskysten, med korte, varme somre og lange, kalde vintre. Tidlig vårfrost er en årlig trussel i vinmarkene. Disse vinrankene dyrkes i kalkholdig jord som gir god drenering for vinrankene.
Vingården ligger i landsbyen Bue, et par kilometer fra Sancerre. Millet-familiens eiendom har gått i arv gjennom fem generasjoner og er rangerts som en av de beste.
Vinmarken strekker seg over 23 hektar i appellasjonene Sancerre og Menetou-Salon. 80 % av vinstokkene er plantet med Sauvignon-druesorten og 20 % med Pinot Noir-sorten. Eiendommen utfører parsellbasert utvelgelse, alt innenfor de tre spesifikke Sancerre-terroirene, hvor druene fra hver enkelt går gjennom separate vin produksjonsprosedyrer. Millet-vingården praktiserer bærekraftig landbruk på eiendommen sin. Det som virkelig skiller Domaine Gerard Millet fra andre er deres dyptgående kunnskap om terroirene, noe som kommer til syne i vinene deres. Vingård
Viner fra Domaine Gerard Millet - Sancerre
-
Domaines Aime Arnoux & Fils arnoux-vins.com/
Domaines Aime Arnoux & Fils Vinkultur siden 1717; I 1717 ga grev François de Castellanne, de Lauris, de Vassadel, de Gérard, Chevalier markis av Ampuis, de Lagneroux, Vacqueyras og dets territorier universell og direkte utleier, bort en vingård til Pierre Bovis, en stamfar til Arnoux-familien. Siden den gang har vi holdt vin- og vintradisjoner i familien vår, og i dag dekker vingården 40 hektar. Terroiret vårt; Den pittoreske landsbyen Vacqueyras ligger ved foten av majestetiske «Dentelles de Montmirail», og er et yndet sted hvor de ulike vinstokkene Syrah, Mourvedre, Cinsault, hvit Grenache og Clairette vokser. Vinene ble gitt rangeringen “Cru” av Cotes du Rhone-vinene takket være drivkraften til kvalitetsutvikling i vinstokkene siden XV århundre. I dag er de strenge produksjonsreglene videreført: En fattig løveholdig kalksteinsjord blandet med runde steiner. Vine typer kvalitet. middelhavsklima tilpasset optimal modenhet av druer. Begrenset utbytte (35 hl/ha) som gjør det mulig å lage konsentrerte aromater og sterke viner.
Vi er etablert i hjertet av disse eksepsjonelle landene siden 1717. I nesten 3 århundrer har vi laget og modnet viner i hulene våre som er gravd inn i de gamle bymurene. Vi fortsetter å jobbe i den store tradisjonen til våre forfedre. Vår vingård; Familieeiendommen på 40 hektar strekker seg over platået til Garrigues… Platået som ligger vest for appellasjonen, som følge av et geologisk brudd, strekker seg til Chateauneuf du Pape… Består i hovedsak av leire - rød kalksteinsjord med rullet småstein…Dens store særpreg ligger i de rullede småsteinene, som frigjør varmen som er lagret i løpet av dagen, og dermed lar druene modnes optimalt… Disse jordsmonnene er gunstige for lavt utbytte av druer med høy konsentrasjon av tanniner og aromaer… Vår filosofi; Kulturen av vinstokker har blitt foreviget i familien vår siden 1717. Denne tradisjonen og arven har blitt en lidenskap. Vår “Crus” er fortsatt vinifisert i dag med størst respekt for forfedres tradisjoner for å tillate oss å tilby deg en harmonisk tilbakevending til de autentiske smakene og smakene i landet vårt.
Viner fra Domaines Aime Arnoux & Fils
-
Jean Durup Père & Fils durup-chablis.com
Durup-familien er vinbønder i generasjoner siden 1560 og har dyrket på vingårdene i Chablis i århundrer. Jean Durup eier vingårdene til Château de Maligny, en eiendom som ble administrert i løpet av forrige århundre av Paul Gally, hans oldefar.
Den overveldende prosentandelen av ideelt eksponerte åssider, flintjord og bratte bakker, gir garantert viner av eksepsjonell kvalitet. L’Églantière er Jean Durups mest anerkjente merke i Frankrike.
De forskjellige Chablis-vinene som markedsføres under disse to kjente etikettene “Château de Maligny” og “l’Eglantière” er alle produsert av den edle druesorten Chardonnay, kilden til utmerkede viner kjent for sin rike bouquet, subtilitet og vakre grønnaktige farge.
Viner fra Jean Durup Père & Fils
- Jean Durup Chablis
- Jean Durup Chablis Carré de César
- Jean Durup Chablis Grand Cru Vaudesirs
- Jean Durup Chablis Marche du Roi
- Jean Durup Chablis Premier Cru Fourchaume
- Jean Durup Chablis Premier Cru L'Homme Mort
- Jean Durup Chablis Premier Cru Montée de Tonnerre
- Jean Durup Chablis Premier Cru Reine Mathilde
- Jean Durup Chablis Premier Cru Vau de Vey
- Jean Durup Chablis Vieilles Vignes
- Jean Durup Chablis Vieilles Vignes Centenaires 1920
- Jean Durup Chablis Vigne de la Reine
- Jean Durup Petit Chablis
-
Labadens
I dag dekker utvalget 3 appellasjoner i Sør-Rhône: Ventoux, Vacqueyras og Châteauneuf du Pape og en i Nord-Rhône med Crozes-Hermitage. Ut av disse appellasjonsvinene har vi bestemt oss for å vinifisere en hvit og en rødvin.
I dag jobber Thomas med våre vinprodusenter og fører tilsyn med deres vinifikasjoner. Fanny tar seg av å promotere cuvéene i Frankrike og i utlandet. Sammen deler vi en lidenskap for god mat og kvalitetsviner knyttet til deres terroir.
Viner fra Labadens
-
Laura Weber weingut-udo-weber.de
11 generasjon styrer Laura og hennes foreldre vingårdene på de velkjente stedene Monzinger FRÜHLINGSPLÄTZCHEN og HALENBERG. På grunn av den store variasjonen av jordsmonn (f.eks. grønn skifer, rød sandstein, kvartsitt, blå skifer) og variasjonen av druesorter, imponerer Weber-vinene med sin egenart og umiskjennelige natur. Mikroklimaet, jordsmonnet og sollyset på hver tomt er undersøkes i detalj og deretter velges den passende druesorten.
Som vinopprører har Laura sin egen linje “Edition L” der hun elsker å eksperimentere og prøve ut nye ting. “Bee Garden” har blitt et annet viktig merke, det er her RØDE RIESLIING vokser, som dyrkes og stelles helt for hånd i bratte skråninger.
Viner fra Laura Weber
-
Laurent-Gabriel http://laurent-gabriel.com/
Laurent- Gabriel
Viner fra Laurent-Gabriel
-
Mas d'en Blei
Mas d’en Blei ligger i et privilegert hjørne av Priorat; vi er i dalen til elven Siurana, i kommunen La Morera del Montsant. Vi er på en vingård i regi av Priorat Qualified Designation of Origin (DOQ).
Prosjektet gjenopprettet eiendommens landbruksopprinnelse og utførte restaureringsarbeid på våningshuset, som det er fra 1756. De har syv hektar vingårder og 22 000 vinstokker plantet hovedsakelig med stedegne varianter som Grenache og Carignan.
Mas d’en Blei oppsummerer de karakteristiske verdiene til Priorat: fremtredenen av skifer, kystlandbruk, produksjon med lavt utbytte og mennesker med en sterk identitetsfølelse. Av denne grunn har eiendommens viner en egen markert personlighet, et resultat av det unike ved denne Priorat-skatten og en spesielt nøye produksjonsprosess.
Viner fra Mas d'en Blei
-
Maurice GAVIGNET maurice-gavignet.com
Det var på begynnelsen av 1800-tallet at Honoré GAVIGNET, vinmaker ved Domaine de la Romanée Conti, grunnla sin egen “pré-carré” i hjertet av Greater Burgundy Wine, i Nuits Saint Georges. Honoré var en jordisk mann, og ga sin lidenskap videre til sønnen Maurice GAVIGNET. Far og sønn utviklet aktiviteten innenfor familieeiendommen, det nåværende hovedkvarteret til Domaine. Siden den datoen har kjærligheten til en godt utført jobb tillatt fire generasjoner å etterfølge hverandre fra far til sønn opp til Arnaud GAVIGNET, oldebarnet til grunnleggeren. En storslått eiendom, solid kunnskap og grundig omsorg for hver av våre viner; det er dette som tydelig skiller Maurice GAVIGNET. Velg fortreffelighet og gå inn i historien til Grandes Maisons de Bourgogne. Vår oppdrettspraksis er alle orientert mot å respektere jorda og vingården. Å lage en god vin krever å produsere druer av ekstrem kvalitet. Vingården vår, forvaltet i bærekraftig dyrking med kontrollert naturlig gressdekke, høstes fullstendig for hånd. Vinproduksjon dreier seg om en enkel idé: å fremme maserasjon og ekstraksjon for å optimalisere konsentrasjonen og gi vinene våre en rik og elegant struktur. En kontrollert gjæringsprofil med kontrollerte vinifikasjonstemperaturer bidrar til uttrykket til vinene. De kraftige aromaene er bevart for å sikre en deilig, fruktig munnfølelse senere når du smaker. Senere, etter tapping, eldes vinene under de store hvelvene i kjellerne våre. De utvikler deretter all sin kraft og aromaer av røde frukter og svarte bær. Honoré var en jordisk mann, og ga sin lidenskap videre til sønnen Maurice GAVIGNET. Far og sønn utviklet aktiviteten innenfor familieeiendommen, det nåværende hovedkvarteret til Domaine. Gjennom generasjonene utvikler Domaine seg og Maurice GAVIGNET jobber for å utvide vingården sin. Tomtene til Nuits Saint Georges, Nuits Saint Georges 1er Cru “Les Chaignots” og Morey Saint Denis 1er Cru “Les Millandes” ble først anskaffet. Vedvarende etterspørsel fører til at Maurice GAVIGNET fortsetter sine oppkjøp. Dette er tomtene til Burgundy Pinot Noir, Bourgogne Hautes Côtes de Nuits på et sted som heter “Les Dames Huguette” og Gevrey Chambertin som kompletterer betegnelsene til Domaine. Endelig har Domaine beriket seg selv det siste tiåret med vingårder på Côte de Beaune i Monthelie, Santenay, Savigny les Beaune og Pommard. Slik blir Domaine en av perlene til vingården Côte d’Orien. Våre viner er vinifisert og lagret i våre kjellere, Rue Félix TISSERAND, i NUITS SAINT GEORGES, av vår kjellermester som er spesielt nøye med å arbeide med utvinningen for å fremme det fulle uttrykket og karakteren til de forskjellige terroirene. Vinene våre lagres på Merrain franske eikefat i 18 måneder og våre årganger inneholder fra 25 % til 100 % nye fat avhengig av appellasjonen, noe som gir produksjonen vår en unik stil.
Viner fra Maurice GAVIGNET
- Gavignet Beaune 1er Cru Belissand
- Gavignet Bourgogne Haut Cotes de Nuits
- Gavignet Bourgogne Hautes Côtes de Nuits Les Dames Huguettes
- Gavignet Bourgogne Pinot Noir
- Gavignet Bourgogne Santenay 1er Cru Clos Rousseau
- Gavignet Corton Grand Cru
- Gavignet Crémant de Bourgogne Blanc de Blanc
- Gavignet Crémant de Bourgogne Blanc de Noirs
- Gavignet Faubourg Saint Symphorien VDF Rouge
- Gavignet Morey St Denis 1er Cru Les Millandes
- Gavignet Nuits St Georges 1er Cru Chaignots
- Gavignet Pommard
- Gavignet Santenay Blanc
- Gavignet VdF Chardonnay
- Gavignet VdF Pinot Noir
- Gavignet Vosne Romanée
-
Podere Giardino Brunello di Montalcino poderegiardino.it/en
Podere Giardino ligger på sørsiden av Montalcino kommune, mindre enn 1 km fra provinsveien som forbinder S.Angelo Scalo med Montalcino og byen Brunello. Omgitt av det typiske toskanske landskapet, ligger det i en dominerende posisjon i dalene til elvene Orcia og Ombrone, hvorfra du kan nyte en fantastisk utsikt over de omkringliggende dalene og åsene. Solnedgangene over Maremma, Colline Metallifere og den tyrrenske kysten er uten sidestykke. Fra vingården lager de Brunello di Montalcino D.O.C.G., også i Riserva-versjonen i de beste årene, Rosso di Montalcino D.O.C., I.G.T. Toscana rosso “Lamoni” fra druene Pugnitello og Foglia Tonda, hvitvinen S. Antimo
Viner fra Podere Giardino Brunello di Montalcino
-
Soligo collisoligo.com/en
Historien vår begynte i 1957, for over 60 år siden, da 31 vinprodusenter kom sammen som delte en kjærlighet til Prosecco, et talent for vinproduksjon og en kjærlighet til landet sitt. Med årene ble de et av de viktigste referansepunktene for vinproduksjon i Italia. På bare noen få år slo gründergruppen seg sammen med andre produsenter, som ble tiltrukket av muligheten til å bruke styrken i dette samarbeidet til å promotere sine lokalområder og produkter, skapt gjennom nitid omsorg for deres vinstokker.
I dag har vingården rundt 600 andelshavere som er dedikert til å ta vare på vinstokkene sine dag etter dag, slik at vårt team av ønologer kan jobbe med et råstoff av høy kvalitet og lage viner som virkelig gjenspeiler lokalområdet, med en brønn. -anerkjent og presis identitet. Dette er tilfellet for både våre Prosecco-baserte musserende viner og våre hvite og røde viner, som bidrar til å forbedre hele vårt produktspekter.
Gjennom årene har vi vunnet mange viktige priser, som bekrefter kvaliteten og de edle egenskapene til våre viner.
Viner fra Soligo
-
Sordo sordowines.com/
En lang historie ledet av en lidenskap for Barolo gjennom 4 generasjoner. Gress av forskjellige typer vokser sammen med andre plantearter mellom våre vinranker. I tillegg til å konsolidere jorda og forhindre erosjon, gir de humus når de graves ned, og eliminerer dermed helt behovet for kjemisk gjødsel og ugressmidler. Den første generasjonen Giuseppe. Vinprodusenten Sordo ble etablert i de første årene av det tjuende århundre. Det var i 1912 da Giuseppe Sordo begynte å dyrke vingårder og lage vin i den lille landsbyen Garbelletto i bydelen Castiglione Falletto. Andre generasjon Giovanni Vendepunktet kom med ankomsten av Giovanni Sordo, Giuseppes sønn, som viste både intuisjon og evne til å skaffe vingårder. Fra 1950-tallet valgte han ideelle vingårder, kalt “sorì” på piemontesisk dialekt, egnet for å lage viner av høy kvalitet og prestisje. Sammen med sin kone Maria, historisk minne om eiendommen, utvidet Giovanni kjelleren og bygde det nåværende gjæringsrommet i løpet av 1960-årene. Han bygde også en plass eksklusivt for heving av den prestisjetunge Barolo, der han plasserte store 120 hl eikefat. Tredje generasjon Giorgio I 2001, etter Giovannis alt for tidlige død, tok sønnen Giorgio opp tømmene i boet. Takket være både farens undervisning og hans innføring av den samme lidenskapen, fortsatte Giorgio familietradisjonen. En entusiast av de ekstra geografiske referansene til Barolo, nådde han en stor milepæl i 2013 og produserte åtte Barolo MGA-er for første gang. Han dedikerte denne milepælen til sin utmerkede lærer, ønologen Armando Cordero, en stor talsmann for Barolo lagret på store fat. Giorgio forstørret den opprinnelige kjelleren og la til en underjordisk kjeller ved å grave under åssiden på mer enn 12 meters dyp. Her er temperaturen og luftfuktigheten konstant og på ideelle nivåer for heving av Barolo på fat. I denne delen av kjelleren er det også to “infernot” - et piemontesisk ord som refererer til en liten, underjordisk kjeller - der familien elder magnums og doble magnums av historiske Barolo-årganger.
Fjerde generasjon Paola Kvinnene i Sordo-familien har også hatt viktige roller helt siden godset ble grunnlagt. Ved Giuseppes side var Signora Lina, pioneren, etterfulgt av Signora Maria, som av kjærligheten til ektemannen Giovanni støttet og dokumenterte hver viktig avgjørelse. I dag er fjerde generasjon representert av Paola Sordo, Giorgios eneste datter.
Viner fra Sordo
-
ST. ANDREA WINERY standrea.com/en
Som vinprodusenter anses det som et mirakel i seg selv at de klarte å overleve i den utfordrende verden av innenlandsk drue- og vinproduksjon. I løpet av de første ti årene kunne de oppleve alle hjemlige anerkjennelser. Og etter tjue år hadde de en verdenskjent internasjonal opplevelse. Å oppleve disse milepælene under aktivitetene til en og deretter to generasjoner er en ekstremt rørende og viktig bekreftelse. Det er viktig å strebe etter å foredle Egers vin.
Viner fra ST. ANDREA WINERY
-
Stocco vinistocco.it/en/
Stocco kommer fra et gammelt ord for “sverd” på italiensk. Familievåpenet har lenge vært et symbol på identitet og verdiene styrke, fasthet og respekt for landet. Verdiene til vinen er viet til å fange duftene av terroiret vårt, “Grave”, for å lage viner som gir deg gleden av å avdekke nyansene, den unike karakteren og den perfekte elegansen til Stocco Friulan-viner.
Viner fra Stocco
-
Tokajicum tokajicum.hu
Vingård ligger i Tarcal og vingård ble grunnlagt av sin tidligere eier i 2002, Den nåværende eier har drevet vingården vår siden 2007. Hvert år selges det 130 000 flasker vin som reflekterer Tokajs verdier. De søte Tokajiene utgjør hovedproduksjonen, men de produserer også tørre viner på druen Furmint.
Viner fra Tokajicum
-
Valtravieso
Valtravieso, i Ribera del Duero, ligger i hjertet av “La Revilla”-eiendommen, omgitt av vingårder, og navnet er relatert til et toponym for området, en liten dal som bryter heden der eiendommen ligger. Perfekt integrert i myrlandskapet.
Viner fra Valtravieso
-
Villa Calcinaia conticapponi.it
Vignaioli a Greve in Chianti dal 1524. I 1524 så Calcinaia veldig annerledes ut enn det det gjør i dag: et kart viser to bygninger med utsikt over veien til Greve, kjøretur foran Villaen i dag. Fra sine 30 hektar med vingårder produserer greven Capponi viner som er internasjonalt anerkjent og nytes siden begynnelsen av det 20. århundre. Imidlertid var produktene til Villa Calcinaia allerede godt kjent siden 1500-tallet, noe som er bevist av dokumenter i familiearkivet. I løpet av de siste 50 årene har Capponi kontinuerlig investert i sin vinproduksjon for å forbedre kvaliteten samtidig som de har tatt hensyn til båndene til terroiret og dets respekterte tradisjoner.
Viner fra Villa Calcinaia
-
Weingut Höllerer weingut-hoellerer.at
I over 200 år har Höllerer Winery jobbet for å tilby akkurat dette til våre kunder: Å gjøre naturen herlig håndgripelig og levende gjennom sine viner.
Vin vokser med naturen. Jordsmonnet, klimaet, spesielt de vekslende faktorene i en vegetasjonsperiode som solskinn og nedbør former hver årgang på en annen måte. Det krever mye erfaring, kunnskap, intuisjon og skånsom moderne teknologi for å bringe denne naturlige forekomsten i et glass.
Viner fra Weingut Höllerer